Loading Laddar...
 
X

Köpa körkortstest

Välj vilken utbildning som du vill göra körkortstester till.

Utbildning:


Villkor:


Antal personer


X

Vänligen välj villkor för utbildningen

Antal personer

Inskrivning B, A, AM

innehåller följande:

Inskrivning B, A och AM 

Elevcentralen

Här får du allt du behöver för din resa mot körkort. Du kan se filmer, arbeta med teorifrågor, göra övningar, testa dig med snabb- och sluttester och boka lektioner på elevcentralen.se på Åseda Trafikskola. Du får även tillgång till det digitala utbildningskortet när du kör på Åseda Trafikskola.

Elevcentralen kommer du åt via en webläsare eller via appen "Körkort nu med Elevcentralen".
Appen finns för nedladdning på appstore och Google play.

Mer information på asedatrafikskola.se

Inloggningen är personlig och gäller hos Åseda Trafikskola till du klarat proven på Trafikverket. Avbryter du din utbildning hos Åseda Trafikskola släcks din tillgång till elevcentralen.se ner och det blir inte någon återbetalning av inskrivningsavgiften. 

Du kan betala här på webbshoppen och sedan bokar vi in en tid där vi kan träffas på trafikskolan för att gå igenom elevcentralen.se och för att göra ett upplägg av din körkortsutbildning. Sedan ska du skriva under en anmälningsblankett och ett elevkontrakt. Är du under 18 år ska även en förälder skriva på. Inskrivningen är obligatoriskt ifall trafikskolan senare ska boka ett teori- och körprov. 

Trafikskolan erbjuder inte den praktiska utbildningen för A och AM, här kan du bara köpa den teoretiska delen. Vill du inte den digitala boken utan bara frågor då köper du "Teoritester - obegränsat" här på webbshoppen. 

 

 


PRIS: 1200 SEK
ANTAL:
Lägg i kundvagn